211-7202262 - 6977313977

Η Computer Express Aid ιδρύθηκε το 2007 από τους Αιμίλιο Ερμίδη & Χάρη Παπαδόπουλο. Με 15ετή πείρα στο χώρο της πληροφορικής, η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άμεση τεχνική υποστήριξη σε εταιρίες και ιδιώτες.

Η πολυετής καθημερινή επαγγελματική επαφή με απλούς χρήστες (μαθητές, φοιτητές, νοικοκυριά κ.α.) στο κατάστημα μας, μας καθιστά ικανούς για τον άμεσο εντοπισμό και την αντιμετώπιση των εκάστοτε προβλημάτων.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες ιδιωτικής υποστήριξης, η Computer Express Aid με πιστοποίηση από τη Microsoft (MCP) και πολυετείς συνεργασίες με Δημόσιους φορείς (Δήμοι, Σχολεία, Δημοτικές επιχειρήσεις κ.α.) και Ιδιωτικούς φορείς (Τεχνικές εταιρίες, Δικηγορικά γραφεία, Ιατρεία κ.α.), είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε εταιρικό πρόβλημα.

Η εταιρία μας, σας υπόσχεται άμεση και οικονομική λύση για τα καθημερινά σας θέματα στο χώρο της πληροφορικής (Εγκατάσταση προγραμμάτων/παιχνιδιών, δημιουργία λογαριασμών e-mail, backup/καθαρισμό αρχείων κ.α.)

Με εκτίμηση προς όλους εσάς,

Αιμίλιος – Χάρης 🙂

Computer Express Aid.

Close Menu